El cogombre

Últimament haureu notat que els vostres cistells porten cogombre. Igual que el carabassó, el cogombre és una verdura d’estiu que pertany a la mateixa família que la carabassa, el meló o la síndria. La major part és aigua, té un contingut baixíssim en calories i aporta molta fibra, i això és molt recomanable tant si es busca menjar sa com si es vol seguir una dieta per baixar o controlar el pes.

Ajuda a desintoxicar el nostre organisme  depurant la sang i facilitant que s’elimini l’àcid úric, i expulsant de l’organisme l’excés d’aigua, ja que també és diürètic.

Per altra banda, és un bon reparador de la mucosa intestinal, ja que conté un enzim digestiu, l’erepsina, que trenca les proteïnes en aminoàcids i neteja els budells. És recomanable consumir-los amb la pell, per poder aprofitar elements com la fibra, el silici i la clorofil·la.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?