Transport gratuït

REPARTIMENT PER TOT EL CAMP DE TARRAGONA

Transport gratuït

Descobreix com el sol fa créixer les verdures i fruites de qualitat en les nostres cistelles ecològiques

Aquestes setmanes de fred i cols, ens agrada recordar-vos que les verdures i les fruites també necessiten el sol per créixer i desenvolupar-se correctament.

Aquestes cols, és important que les plantes tinguin accés a la llum solar, això fa que els teixits vegetals es desenvolupin de manera correcta i augmenta la qualitat dels productes. Així doncs, els productes que rebeu en les nostres cistelles, han estat cultivats amb el màxim de sol possible, i això es tradueix en una major qualitat i sabor.

A més, el sol també ajuda a la desactivació de les substàncies tòxiques que es poden trobar en les plantes, com els fongs, les toxines i altres substàncies nocives, de manera que els productes que rebeu són els més saludables i segurs possibles.

Així doncs, mentre gaudiu del sol i el fred d’aquestes cols, recordeu que les verdures i les fruites també ho estan fent, i que gràcies a elles, esteu menjant productes frescos i de qualitat.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

Altres articles interessants:

Últimes plantades de l’any

Últimes plantades de l’any

Aquests dies a l'hort, estem fent les últimes plantades de l'any. Les últimes plantades de l'any de fruita i verdura ecològica en cultius ecològics han estat molt productives. Els agricultors han estat treballant dur per assegurar que tots els cultius estiguin en les...

llegir més
Tens dubtes?