Descobreix com el sol fa créixer les verdures i fruites de qualitat en les nostres cistelles ecològiques

Aquestes setmanes de fred i cols, ens agrada recordar-vos que les verdures i les fruites també necessiten el sol per créixer i desenvolupar-se correctament.

Aquestes cols, és important que les plantes tinguin accés a la llum solar, això fa que els teixits vegetals es desenvolupin de manera correcta i augmenta la qualitat dels productes. Així doncs, els productes que rebeu en les nostres cistelles, han estat cultivats amb el màxim de sol possible, i això es tradueix en una major qualitat i sabor.

A més, el sol també ajuda a la desactivació de les substàncies tòxiques que es poden trobar en les plantes, com els fongs, les toxines i altres substàncies nocives, de manera que els productes que rebeu són els més saludables i segurs possibles.

Així doncs, mentre gaudiu del sol i el fred d’aquestes cols, recordeu que les verdures i les fruites també ho estan fent, i que gràcies a elles, esteu menjant productes frescos i de qualitat.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?