L’Enciam de roure

A El Cistell cultivem enciam de roure, tant de verd com de vermell. De fet, ens agrada molt ensenyar els cultius d’enciams perquè són molt vistosos i molt bònics! No és casualitat doncs que l’enciam de roure sigui un dels més populars per fer amanides cridaneres per la vista.

Però a part de les seves potencialitats visuals, també té beneficis nutricionals. D’entrada, l‘enciam té molt poques calories, molta aigua i una proporció molt baixa d’hidrats de carboni. Els nutrients de l’enciam són molt valuosos ja que és ric en ferro, potassi i magnesi, entre d’altres minerals. A més també ens aporta vitamines importants per a la nostra salut, ja que entre d’altres és ric en vitamina C.

L’enciam de roure serveix també per nodrir, refrescar i relaxar el fetge, igual que les altres verdures de fulla verda.

A més, com a particularitat, l’enciam de roure té un gust més intens en comparació amb els altres enciams. Per això és un dels enciams més ben valorats.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?