Últimes plantades de l’any

Aquests dies a l’hort, estem fent les últimes plantades de l’any.

Les últimes plantades de l’any de fruita i verdura ecològica en cultius ecològics han estat molt productives. Els agricultors han estat treballant dur per assegurar que tots els cultius estiguin en les millors condicions possible, i els esforços han valgut la pena.

Les verdures com la col, els carbassons, les pastanagues i les cebes han crescut especialment bé aquest any, i s’espera que hi hagi una gran collita a la tardor. També s’han cultivat fruites com les pomes, les peres i les prunes, que s’han mostrat fortes i resistents malgrat les temperatures més baixes.

El fet de cultivar aliments ecològics té molts beneficis per a la salut i el medi ambient. No es fan servir pesticides ni altres productes químics en els cultius ecològics, cosa que significa que els aliments són més naturals i més saludables per a nosaltres. A més, els cultius ecològics solen ser més petits i més sostenibles, cosa que significa que es respecta més el medi ambient i es preserva la biodiversitat dels camps.

Malgrat tot, és important recordar que no tots els aliments ecològics són perfectes. Alguns poden ser més cars que els aliments convencionals, i també poden haver alguns problemes de disponibilitat depenent de la zona on es viu. No obstant això, per a moltes persones, els beneficis de menjar aliments ecològics superen els inconvenients, i val la pena fer els esforços per incorporar-los en la dieta tant com sigui possible.

En resum, les últimes plantades de l’any de fruita i verdura ecològica han estat molt satisfactòries i han proporcionat aliments saludables i sostenibles per a moltes famílies. És esperança que aquesta tendència continuï en els anys vinents, i que cada vegada més persones optin per aliments ecològics com a part de la seva dieta diària.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?