Transport gratuït

REPARTIMENT PER TOT EL CAMP DE TARRAGONA

Pagament en tarjeta

Transport gratuït

Treballem per fer viable viure de la terra!

Des d’ahir i fins dissabte, estem en plena mobilització del sector de la pagesia per reclamar quelcom tan bàsic com poder viure de la nostra feina.
 
Des de El Cistell, com no podia ser d’altra manera, volem expressar tot el suport a la Marxa pagesa convocada per Unió de Pagesos, tot un exemple de dignitat d’un sector que porta anys castigat per la manca de controls en les importacions i per l’abús dels intermediaris sobre els productors.
 
És per això que volem aprofitar per recordar que El Cistell treballem per fer viable viure de la terra i per això servim directe al client, sense intermediaris, per promoure un comerç just.
 
Endavant amb la marxa pagesa!

Altres articles interessants:

Carxoferes

Carxoferes

Mireu com estan les nostres carxoferes de la partida del Burgar. Ben aviat començarem a collir les primeres carxofes... Esteu preparats?

llegir més
Repartim a Montblanc i Alcover

Repartim a Montblanc i Alcover

Estem molt contents d'explicar-vos que, a partir d'ara, repartirem també els nostres cistells de verdura ecològica a Montblanc i Alcover. Si viviu en algun d'aquests pobles, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem tots els detalls! També aprofitem per...

llegir més
El CCPAE sorteja un lot de productes ecològics

El CCPAE sorteja un lot de productes ecològics

Els del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) han organitzat un sorteig de diversos lots de productes ecològics. Per participar només has de fer-te una selfie amb un aliment ecològic, com qualsevol dels productes de El Cistell, i penjar-ho a les...

llegir més
Tens dubtes?