Receptes amb pocs ingredients

Són dies de confinament, de casa i de molta cuina. Per aquests dies us hem preparat una selecció especial: receptes que es poden fer amb pocs ingredients. Perquè no cal sortir a comprar si no és necessari: amb poques coses es poden fer plats increïbles. I són de temporada i saludables!

Crema de carabassa. En general, les cremes de verdures són molt polivalents: admeten tantes variacions com ingredients tens al rebost o a la nevera. Ara bé, una de les més senzilles i que mai falla és la nostra crema de carabassa al forn. Només necessites una carabassa mitjana, un manat de porros i dues patates mitjanes. Si no tens porros, pots variar una mica la recepta i posar-hi ceba o eliminar aquest ingredient.

Truita de fesols i espinacs. Si estàs una mica cansat de les truites de patates, provar noves receptes és molt senzill, perquè l’ou també admet una gran quantitat de variacions. És temporada d’espinacs, i per això us proposem una truita de fesols i espinacs amb quatre ingredients: espinacs, alls, fesols i ous.

Sopa de ceba. La sopa de ceba es coneix arreu del món per ser una recepta tradicional de la cuina francesa, la soupe à l’oignon. És un plat senzill, que també demana pocs ingredients i que es fa de manera ràpida. Amb unes cebes, unes llesques de pa sec, una mica de formatge i brou en tenim prou. Fins i tot podem substituir el brou per aigua. Aquí teniu un exemple fàcil de fer.

Braç de gitano de bledes. Potser pensareu que ens hem begut l’enteniment. Braç de gitano de bledes? Doncs sí, és un plat fred i salat molt fàcil de fer i que permet moltes variacions en funció dels ingredients que tenim a casa. La base requereix bledes, ous i les espècies que vulguem (romer, comí…). A dins, hi podem posar formatge, pernil o el que tinguem per casa. Us deixem aquí l’enllaç a la recepta.

Pollastre a la planxa amb all i julivert. Cansat de menjar sempre el pit de pollastre a la planxa o de la mateixa manera? Aquesta recepta us serà útil i molt fàcil de fer, perquè només requereix pollastre, llimona, all i julivert. I us permetrà sortir de la rutina.

Amanida de llenties amb arròs. A la majoria de cases, les amanides es fan amb els ingredients que hi ha en cada moment a la nevera, i les receptes van variant en funció de la temporada. Aquest exemple d’amanida de llenties amb arròs porta llenties, arròs, una poma, pernil salat i una vinagreta, que es pot fer amb mostassa o amb els ingredients que cadascú tingui per casa. La combinació de poma i pernil és molt saborosa, però podeu fer variacions si és necessari.

Amanida de faves amb pernil i menta. Damunt d’una base d’enciam, fem una bona amanida de faves tendres amb menta i hi posem una mica de pernil. Ho amanim tot amb una vinagreta que, a part de sal, oli i vinagre, porti també una mica de menta. Tindrem un plat de faves ràpid i senzill. Si volem, també hi podem afegir qualsevol altre ingredient que tinguem per casa: ceba, tomàquet… En aquest enllaç podeu veure la recepta completa!

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?