L’arribada de la primavera genera un brot d’alegria generalitzat a tots els pobles. Hi ha gent que diu que és perquè s’acosta el bon temps, o perquè floreixen els arbres, però a El Cistell volem pensar que és per l’arribada de les faves!

Les faves, igual que altres llegums, són llavors comestibles. És un aliment molt adequat quan es vol seguir una dieta saludable i en especial per a les persones vegetarianes o que consumeixen poca carn, ja que contenen una quantitat considerable de proteïna vegetal. A més també aporten hidrats de carboni, fibra i són baixíssimes en greixos.

A part de les vitamines i minerals d’alt valor que contenen les faves, també destaquen pel seu alt contingut en ferro vegetal. Per aquest motiu és recomanable consumir-les en estat carencial de ferro o en cas d’anèmia ferropènica, i encara ho és més quan es consumeixen conjuntament amb aliments rics en vitamina C, ja que aquesta fa que s’absorbeixi i s’aprofiti millor el ferro.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?