Seguim presentant-vos els nostres cultius. Avui és el torn de l’api!

Els més presumits ja el coneixen perquè van molt bé per mantenir i millorar la bellesa del cabell, les ungles i la pell. Però més enllà de cuidar-nos per fora, també ens cuida per dins. L’api, principalment, té propietats diürètiques, antiinflamatòries i antioxidants.

També té qualitats depuratives i poques calories. I per si no fos prou, menjar api millora els nivells de colesterol i ens ajuda a tenir una millor circulació. Tot això fa que sigui un ingredient molt interessant a tenir en compte a l’hora de planificar la nostra dieta.

Com que la gent de El Cistell us volem forts i sans, el cultivem i el collim per posar-los als nostres cistells. Com que n’hi ha pràcticament tot l’any, sempre el trobareu als cistells de verdura. Si no els reps, ja tardes!, pots veure els nostres productes aquí.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?