La tomaca és un aliment fonamental en la dieta mediterrània. Aquesta temporada servirem les varietats “cor de bou”, tomaca pera i tomaca d’amanir. De fet, ja en podeu trobar als vostres cistells de verdura.

La tomaca ens aporta molts beneficis a nivell nutricional, per exemple una gran quantitat de minerals, vitamines i aigua (aproximadament un 94%). Els beneficis que ens aporta sobre l’organisme canvien segons com la consumim, crua o cuita. Per exemple, el licopè (un potent antioxidant que ens pot protegir de determinats tipus de càncer) s’aprofita molt més si cuinem les tomaques, ja que aquest s’allibera millor amb la cocció. En canvi si volem aprofitar la seva riquesa en fibra i aconseguir una millor salut intestinal és millor menjar-se-les crues i amb pell, amanides, per exemple. Entre els minerals que conté el més important és que són baixes en sodi i riques en potassi, entre altres minerals. Són poc calòriques, baixes en greix i tenen una bona quantitat de proteïnes vegetals.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?