A partir de la setmana que ve ja començarem a collir les patates. De fet, per ser correctes en direm patata tendra, que és el nom que té la primera collita.
La varietat que cultivem a El Cistell són les “Jaerla“, una classe molt primerenca.

La patata és un dels aliments més consumits al món i a més és dels més fàcils de cuinar i combinar amb molts plats. No és d’estranyar que sigui així, és un aliment imprescindible si volem seguir una dieta sana i equilibrada. Per exemple, és molt rica en hidrats de carboni complexos. Això vol dir que consumir patates cuinades d’una manera adequada les converteix en un bon aliment energètic, ja que el nostre cos les absorbeix més lentament i és més fàcil mantenir en un bon nivell els sucres de la sang.

També tenen un ideal contingut potassi, que ajuda a controlar la hipertensió i una elevada proporció en fibres, molt recomanables per a millorar la nostra salut digestiva.

Per altra banda, tot i que no arriba als nivells del bròquil o de la fruita cítrica, també aporta una quantitat considerable de vitamina C a la nostra dieta, així que és ideal per les nostres defenses i potenciar la immunitat del nostre organisme.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?