La ceba tendra

Aquesta setmana us volem parlar de la ceba tendra, que són cebes convencionals que són collides durant la formació del tubercle i abans de la seva completa maduresa. En canvi, les cebes per cuinar són collides un cop la tuberculització és acabada.

Un dels avantatges de la ceba tendra respecte a la convencional és que ideal en les amanides, ja que quan es consumeix crua es mantenen molt bé les seves propietats. Si sou amants de l’amanida, preneu nota!

A més, igual que l’all tendre, la ceba també actua com un antibiòtic natural, i això ens pot anar bé en refredats, bronquitis i fins i tot infeccions de tipus gàstric i intestinal.

A nivell nutricional, la ceba tendra conté moltes vitamines i és molt rica en minerals. Té propietats antioxidants amb efectes beneficiosos contra malalties cardiovasculars. També és diürètica, relaxant i depurativa i cal tenir en compte que el seu consum afavoreix els nivells de colesterol, ja que permet reduir-ne el dolent i augmentar-ne el bo.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?