Als nostres cistells és habitual trobar-hi bledes, durant tot l’any. A El Cistell en cultivem dos tipus: la bleda verda, que és més comú a la zona de Barcelona, i la groga, que és pròpia del camp de Tarragona.

Les bledes tenen molts nutrients fonamentals pel nostre organisme. Pel que fa a minerals ens aporta sobretot calci, potassi, ferro i magnesi. Per altra banda les bledes són una bona font vitamínica, ja que tenen vitamina C, una vitamina antioxidant que intervé en moltes reaccions metabòliques i que ajuda a l’absorció del ferro, i vitamina A, que ens ajuda a combatre infeccions i, entre altres coses, és essencial per a la pell, els cabells, les mucoses i els ulls.

És diürètica, cosa que la fa ideal per a dietes depuratives. Té molta fibra, que sempre va bé per a millorar el nostre trànsit intestinal i és molt recomanable si es vol seguir una dieta d’aprimament, ja que a part de tenir poquíssimes calories són molt saciants.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?