Inici d’any amb ganes i verdura ecològica!

Al Cistell, l’empresa líder en la distribució de productes ecològics del camp de Tarragona, comença aquest nou any amb moltes ganes de continuar portant als seus clients la millor fruita, verdura i ous ecològics directes de l’agricultor al consumidor. L’any 2022, hem treballat incansablement per oferir la cistella ecològica i, ara, en aquest 2023, ens comprometem a fer-ho encara millor.

La nostra filosofia es basa en la importància de donar suport als agricultors locals i garantir la qualitat dels productes que oferim als nostres clients. El nostre objectiu és assegurar que tothom tingui accés a aliments saludables i sostenibles, sense haver de renunciar al gust i al preu.

Per aconseguir aquest objectiu, treballem directament al camp per obtenir els millors productes frescos i ecològics. Això ens permet oferir una gran varietat de productes, des de fruites i verdures de temporada fins a ous de gallines criades en llibertat. A més, tots els productes són curosament seleccionats per assegurar la seva frescor i qualitat.

Una de les nostres millors opcions és la cistella ecològica setmanal. Cada setmana, els nostres clients poden escollir entre una varietat de cistelles que inclouen els millors productes ecològics de  la temporada. Aquesta opció és ideal per a aquells que busquen una alimentació saludable i sostenible, sense haver de preocupar-se per fer la compra setmanal.

En resum, Al Cistell és l’opció ideal per a aquells que busquen una alimentació saludable i sostenible. Oferim els millors productes ecològics del camp de Tarragona des de fa més de 10 anys i treballem directament al nostre camp situat a Riudoms per assegurar la frescor i qualitat dels nostres productes. Amb les cistelles setmanals i els ous eco, els nostres clients poden trobar tot el que necessiten per cuinar una dieta equilibrada i saludable. Aquest any 2023 estem disposats a continuar i fer-ho encara millor, us esperem per continuar fent un món millor, junts.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?