Un cop cuits els cigrons i la remolatxa pelada, els escorrem i els reservem.
Exprimim el suc d’una llimona i el tirem al got d’una batedora juntament amb l’oli, la sal, la pasta de sèsam (tahina), els cigrons, l’all i la remolatxa tallada a daus.
Ho triturem tot fins a aconseguir una pasta fina. Si la volem més lleugera, hi afegim una mica de suc de cocció de la remolatxa i dels cigrons.
Ho servim acompanyat de bastonets de verdures al nostre gust, o pa de pita. També hi podem afegir una mica d’oli per sobre o sal.
Ingredients
(per 4 persones)
-
150gr de cigrons cuits
-
Suc d’una llimona
-
1 remolatxa mitjana
-
Pasta de sèsam (tahina)
-
2 alls crus tallats a làmines
-
1 cullerada de cafè de sal
-
2 cullerades soperes d’oli d’oliva
-
Bastonets de verdures (pastanaga, api)