Faves sucant

Agafem una ceba tendra i la tallem fina, sense descartar la part verda. També laminem els alls.

Ofeguem la ceba i els alls amb una mica d’oli i sal. Quan comencin a quedar transparents hi afegim les faves, i les remenem amb el sofregit. Hi posem un got petit d’aigua i les tapem ràpidament per deixar-les coure 30-40 minuts a foc molt suau, sense destapar-les, conservant el vapor.

Hi afegim les fulles més grans de la menta tallades i ho reservem.

En un bol de vidre ratllem el tomàquet, piquem una ceba tendra amb la part verda i hi afegim vinagre, sal i oli al gust.

Servim les faves en cassoletes i hi posem al costat un gotet amb la vinagreta, per sucar-les.

Ingredients

(per 4 persones)

  • 1/2 kg de faves pelades
  • 1 manat de ceba tendra
  • 3 tomacons
  • 2 dents d’all
  • 1 manat de menta fresca
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de vi
  • Sal

Amb la col·laboració de:

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Últimes plantades de l’any

Últimes plantades de l’any

Aquests dies a l'hort, estem fent les últimes plantades de l'any. Les últimes plantades de l'any de fruita i verdura ecològica en cultius ecològics han estat molt productives. Els agricultors han estat treballant dur per assegurar que tots els cultius estiguin en les...

llegir més
Tens dubtes?