Transport gratuït

REPARTIMENT PER TOT EL CAMP DE TARRAGONA

Pagament en tarjeta

Transport gratuït

Faves sucant

Agafem una ceba tendra i la tallem fina, sense descartar la part verda. També laminem els alls.

Ofeguem la ceba i els alls amb una mica d’oli i sal. Quan comencin a quedar transparents hi afegim les faves, i les remenem amb el sofregit. Hi posem un got petit d’aigua i les tapem ràpidament per deixar-les coure 30-40 minuts a foc molt suau, sense destapar-les, conservant el vapor.

Hi afegim les fulles més grans de la menta tallades i ho reservem.

En un bol de vidre ratllem el tomàquet, piquem una ceba tendra amb la part verda i hi afegim vinagre, sal i oli al gust.

Servim les faves en cassoletes i hi posem al costat un gotet amb la vinagreta, per sucar-les.

Ingredients

(per 4 persones)

  • 1/2 kg de faves pelades
  • 1 manat de ceba tendra
  • 3 tomacons
  • 2 dents d’all
  • 1 manat de menta fresca
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de vi
  • Sal

Amb la col·laboració de:

Altres articles interessants:

Coca de carxofes, formatge i olives negres

Coca de carxofes, formatge i olives negres

Primer de tot, prepararem la massa. Utilitzem un got petit d'aigua com a mida per a la cervesa i l’oli. En un bol anem diluint farina amb la barreja d'oli i cervesa. Seguim afegint farina fins que la massa no s'enganxi al dits. Quedarà brillant i un pèl trencadissa....

llegir més
Crema de carabassa al forn

Crema de carabassa al forn

Precalentem el forn a 180ºC. Preparem la carabassa, tallada per la part llarga, en una safata de forn. La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d'una cullera. La deixem refredar i la reservem. Preparem els porros netejant-los amb aigua freda, i els...

llegir més
Tens dubtes?