El pebrot italià

Els que teniu cistells de verdura familiar ja haureu notat que aquesta setmana arriba amb novetats. Estem collint els primers pebrots italians, una varietat de pebrot coneguda, ja que és de les més valorades per fregir. Tot i així també es pot consumir rostit al forn, per exemple.

Nutricionalment, el pebrot compta amb quantitats significatives de vitamina A,C i E, potassi, fòsfor, magnesi, folats i molt pocs hidrats de carboni. L’aportació calòrica és baix, aproximadament de 20 calories per cada 100 grams. Posseeixen un percentatge d’aigua total superior al 90% i són de bastant fàcil digestió. Es poden consumir crus o cuits, però si ens els mengem crus, aprofitem molt més les seves propietats. A més tenen moltes propietats beneficioses per a la nostra salut: promouen la formació de col·lagen, milloren la vista i l’estat de salut de les mucoses del cos, reforcen el sistema immunològic i ajuden a cremar els greixos.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?