Comencem el curs amb novetats per aquesta tardor! Per primera vegada a El Cistell hem cultivat moniatos i en rebreu a casa vostra a les setmanes prèvies a la castanyada.

El moniato és una hortalissa tradicional de la tardor que té un contingut calòric mitjà i és rica en hidrats de carboni complexos i sucres. Té aproximadament un 2% de proteïnes i no té greixos. En relació a la patata és superior en contingut nutritiu pel que fa a les vitamines A,C, E i àcid fòlic.

També proporciona nivells de potassi i antioxidants que sovint no es troben en altres aliments.

És interessant incloure el moniato a la nostra dieta perquè té efectes molt beneficiosos per a la nostra salut, ja que, per exemple, ajuden a depurar el fetge gràcies al seu contingut en l’aminoàcid metionina, tenen un efecte preventiu del càncer degut als seus alts nivells en betacarotens o protegeixen la salut de la vista i la pell pels seus valors de Vitamina A i E.

A més és un aliment que es pot cuinar de moltes maneres: al forn, al caliu, chips de moniato fregit o al forn, o com a ingredient de dolços, com per exemple dels panellets.

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?