Crema de carabassa al forn

Precalentem el forn a 180ºC. Preparem la carabassa, tallada per la part llarga, en una safata de forn. La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.

Preparem els porros netejant-los amb aigua freda, i els tallem a juliana. En una cassola a foc suau amb oli d’oliva i sal afegim els porros i els sofregim. Tot seguit hi afegim les patates pelades i tallades a llesques i les amorosim amb el porro.

La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.

Utilitzem una batedora per triturar-ho tot. Ho servim en bols amb unes gotes d’oli d’oliva i sal en escames, i ho acompanyem amb torradetes.

Ingredients

(per 4 persones)

  • Una carabassa mitjana

  • Un manat de porros (la part blanca)

  • Dues patates mitjanes

  • Llesques de pa per fer torradetes

  • Pebre blanc

  • Curri en pols (opcional)

  • Oli d’oliva

  • Sal

Amb la col·laboració de:

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Últimes plantades de l’any

Últimes plantades de l’any

Aquests dies a l'hort, estem fent les últimes plantades de l'any. Les últimes plantades de l'any de fruita i verdura ecològica en cultius ecològics han estat molt productives. Els agricultors han estat treballant dur per assegurar que tots els cultius estiguin en les...

llegir més
Tens dubtes?