Precalentem el forn a 180ºC. Preparem la carabassa, tallada per la part llarga, en una safata de forn. La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.
Preparem els porros netejant-los amb aigua freda, i els tallem a juliana. En una cassola a foc suau amb oli d’oliva i sal afegim els porros i els sofregim. Tot seguit hi afegim les patates pelades i tallades a llesques i les amorosim amb el porro.
La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.
Utilitzem una batedora per triturar-ho tot. Ho servim en bols amb unes gotes d’oli d’oliva i sal en escames, i ho acompanyem amb torradetes.
Ingredients
(per 4 persones)
-
Una carabassa mitjana
-
Un manat de porros (la part blanca)
-
Dues patates mitjanes
-
Llesques de pa per fer torradetes
-
Pebre blanc
-
Curri en pols (opcional)
-
Oli d’oliva
- Sal