Transport gratuït

REPARTIMENT PER TOT EL CAMP DE TARRAGONA

Pagament en tarjeta

Transport gratuït

Crema de carabassa al forn

Precalentem el forn a 180ºC. Preparem la carabassa, tallada per la part llarga, en una safata de forn. La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.

Preparem els porros netejant-los amb aigua freda, i els tallem a juliana. En una cassola a foc suau amb oli d’oliva i sal afegim els porros i els sofregim. Tot seguit hi afegim les patates pelades i tallades a llesques i les amorosim amb el porro.

La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem.

Utilitzem una batedora per triturar-ho tot. Ho servim en bols amb unes gotes d’oli d’oliva i sal en escames, i ho acompanyem amb torradetes.

Ingredients

(per 4 persones)

  • Una carabassa mitjana

  • Un manat de porros (la part blanca)

  • Dues patates mitjanes

  • Llesques de pa per fer torradetes

  • Pebre blanc

  • Curri en pols (opcional)

  • Oli d’oliva

  • Sal

Amb la col·laboració de:

Altres articles interessants:

Coca de carxofes, formatge i olives negres

Coca de carxofes, formatge i olives negres

Primer de tot, prepararem la massa. Utilitzem un got petit d'aigua com a mida per a la cervesa i l’oli. En un bol anem diluint farina amb la barreja d'oli i cervesa. Seguim afegint farina fins que la massa no s'enganxi al dits. Quedarà brillant i un pèl trencadissa....

llegir més
Hummus de remolatxa

Hummus de remolatxa

Un cop cuits els cigrons i la remolatxa pelada, els escorrem i els reservem. Exprimim el suc d'una llimona i el tirem al got d'una batedora juntament amb l'oli, la sal, la pasta de sèsam (tahina), els cigrons, l'all i la remolatxa tallada a daus. Ho triturem tot fins...

llegir més
Tens dubtes?