Netegem les fulles d’enciam i els brots d’espinacs amb aigua. Els escorrem i centrifuguem, si és possible.
Esmicolem amb les mans el formatge, fent trossos de la mida d’un dau aproximadament.
Tallem la fruita de temporada. En aquest cas hem fet servir bastonets de pera.
En un plat, fem un llit amb els brots d’espinacs i les fulles d’enciam. Després hi afegim la remolatxa cuita, pelada i ratllada per damunt. També hi posem els bastonets o la fruita tallada. Finalment, hi afegim els daus de formatge. En un bol, preparem 1/3 de vinagre, 3/4 d’oli, els pinyons i una mica de sal. Fem servir aquesta vinagreta per condimentar l’amanida.
Ingredients
(per 4 persones)
-
Fulles d’enciam variat
-
Brots tendres d’espinacs
-
1 remolatxa cuita, pelada i ratllada
-
Fruita de temporada
-
Formatge blau al gust
-
Pinyons torrats
-
Oli d’oliva
-
Vinagre
- Sal