Amanida de brots i enciams, remolatxa, fruita i formatge blau

Netegem les fulles d’enciam i els brots d’espinacs amb aigua. Els escorrem i centrifuguem, si és possible.

Esmicolem amb les mans el formatge, fent trossos de la mida d’un dau aproximadament.

Tallem la fruita de temporada. En aquest cas hem fet servir bastonets de pera.

En un plat, fem un llit amb els brots d’espinacs i les fulles d’enciam. Després hi afegim la remolatxa cuita, pelada i ratllada per damunt. També hi posem els bastonets o la fruita tallada. Finalment, hi afegim els daus de formatge. En un bol, preparem 1/3 de vinagre, 3/4 d’oli, els pinyons i una mica de sal. Fem servir aquesta vinagreta per condimentar l’amanida.

Ingredients

(per 4 persones)

  • Fulles d’enciam variat

  • Brots tendres d’espinacs

  • 1 remolatxa cuita, pelada i ratllada

  • Fruita de temporada

  • Formatge blau al gust

  • Pinyons torrats

  • Oli d’oliva

  • Vinagre

  • Sal

Amb la col·laboració de:

Configura ara la teva cistella

Si ets més de parlar, t’esperem al 650 16 36 47

"*" indicates required fields

Pas 1 de 2 - Configura el cistell

Amb la primera entrega, podreu veure el vostre consum. La periodicitat es podrà canviar sobre la marxa. També es podrà saltar una entrega, o canviar de setmana d’entrega, sempre que s’avisi amb un dia d’antelació.
Qualsevol dubte o problema et contactarem per telèfon.
Escolleix el cistell de verdura a rebre:*
Hidden
Et mostrem productes addicionals que et poden interessar:
En cas de no voler cap producte addicional pots passar saltar al següent pas.

Altres articles interessants:

Tens dubtes?