18/12/2018 | Receptes
Primer de tot, prepararem la massa. Utilitzem un got petit d’aigua com a mida per a la cervesa i l’oli. En un bol anem diluint farina amb la barreja d’oli i cervesa. Seguim afegint farina fins que la massa no s’enganxi al dits. Quedarà...
23/09/2018 | Receptes
Precalentem el forn a 180ºC. Preparem la carabassa, tallada per la part llarga, en una safata de forn. La posem al forn fins que la puguem travessar amb el mànec d’una cullera. La deixem refredar i la reservem. Preparem els porros netejant-los...
11/07/2018 | Receptes
Netegem les fulles d’enciam i els brots d’espinacs amb aigua. Els escorrem i centrifuguem, si és possible. Esmicolem amb les mans el formatge, fent trossos de la mida d’un dau aproximadament. Tallem la fruita de temporada....
15/06/2018 | Receptes
Un cop cuits els cigrons i la remolatxa pelada, els escorrem i els reservem. Exprimim el suc d’una llimona i el tirem al got d’una batedora juntament amb l’oli, la sal, la pasta de sèsam (tahina), els cigrons, l’all i la...
30/05/2018 | Receptes
Agafem una ceba tendra i la tallem fina, sense descartar la part verda. També laminem els alls. Ofeguem la ceba i els alls amb una mica d’oli i sal. Quan comencin a quedar transparents hi afegim les faves, i les remenem amb el sofregit. Hi...
Comentaris recents