Seleccionar pàgina

Un cop cuits els cigrons i la remolatxa pelada, els escorrem i els reservem.

Exprimim el suc d’una llimona i el tirem al got d’una batedora juntament amb l’oli, la sal, la pasta de sèsam (tahina), els cigrons, l’all i la remolatxa tallada a daus.

Ho triturem tot fins a aconseguir una pasta fina. Si la volem més lleugera, hi afegim una mica de suc de cocció de la remolatxa i dels cigrons.

Ho servim acompanyat de bastonets de verdures al nostre gust, o pa de pita. També hi podem afegir una mica d’oli per sobre o sal.

Ingredients

(per 4 persones)

  • 150gr de cigrons cuits

  • Suc d’una llimona

  • 1 remolatxa mitjana

  • Pasta de sèsam (tahina)

  • 2 alls crus tallats a làmines

  • 1 cullerada de cafè de sal

  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva

  • Bastonets de verdures (pastanaga, api)

Amb la col·laboració de: