Seleccionar pàgina
Carabasseres

Carabasseres

Quan arriba la calor, com la d’aquests dies, les carabasseres creixen molt ràpid. D’aquí a unes setmanes ja estaran a punt per començar a collir carabasses!
Hummus de remolatxa

Hummus de remolatxa

 Un cop cuits els cigrons i la remolatxa pelada, els escorrem i els reservem.  Exprimim el suc d’una llimona i el tirem al got d’una batedora juntament amb l’oli, la sal, la pasta de sèsam (tahina), els cigrons, l’all i la...
6 curiositats sobre les verdures i les fruites

6 curiositats sobre les verdures i les fruites

Les mengem cada dia: són la base de la nostra alimentació, l’element més abundant de la nostra nevera i del nostre rebost. Les verdures i les fruites estan tan presents a la nostra vida que ens pensem que ho sabem tot sobre elles. Però n’estem segurs que...
Collim els porros

Collim els porros

Aquests dies comencem a collir els porros! Segur que esteu més acostumats a menjar aquesta verdura a la tardor i a l’hivern, però aquest és un porro d’estiu, una varietat que costa més de fer perquè pot tenir problemes de plagues o fongs. A partir d’aquesta setmana la...
Faves sucant

Faves sucant

 Agafem una ceba tendra i la tallem fina, sense descartar la part verda. També laminem els alls.  Ofeguem la ceba i els alls amb una mica d’oli i sal. Quan comencin a quedar transparents hi afegim les faves, i les remenem amb el sofregit. Hi...